• darkblurbg
    CNC & Machinale Werken
    Uw freeswerk tot op de millimeter nauwkeurig.

De CNC Freesmachine

De Computer Numerical Control of kortweg CNC is een computergestuurde machine die geschikt is voor al uw mm freeswerk. Zo kunnen wij maatwerk op precisie leveren zoals boogconstructies, mallen of gepersonaliseerde werken.

Als onze klanten bij ons een op maat gefreesd werk aanvraagt vragen wij niet om een minimale afname. Wij maken dan meteen een digitaal bestaand voor in de machine en kunnen die indien gewenst nog laten nakijken door de klant zodat er zekerheid is dat alle maten kloppen.

Mallen

Boormal voor tunnelbouw of scheepsbouw, wij kunnen op de 100ste millimeter uw mal op maat maken.

 

Teksten

Het is voor ons mogelijk om tekst te frezen, dit kan zijn voor geschenken, reclame of voor elk ander doeleinde. U kunt een kleine tekst ergens in laten frezen in uw gewenst lettertype. Of letters van een meter bij een meter voor aan de gevel.

Boogconstructies

Heeft u een boogconstructie of een schenkel nodig met een specifieke diameter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft de diameter of de radius door en uw gewenste tussenmaat. En wij maken van elk plaatmateriaal uw gewenste schenkel.

Bedrijfsbalie of gevelreclame in LED

Eén van onze unieke diensten is het maken van een bedrijfsbalie of gevelreclame doormiddel van onze machine, wij baseren het ontwerp op een afbeelding van uw logo, afbeelding of tekst!

Maatwerk

Specifieke vragen over maatwerk? Kijk bij contact over hoe u ons kunt bereiken.